top of page

SJK Erten kuukausikirje 9/2024

Kuukausikirjeessä tiedotamme SJK Erten ajankohtaisista asioista, tulevista tapahtumista ja koulutuksista.


Erten etävinkit 1.10: Neuvolayhteistyötä ja muuta ajankohtaista


Millä tavalla pitkäjänteinen ja kattava yhteistyö neuvolan kanssa sujuu? Entä mikä on lukikuukausi ja missä menee Selkopolku-hanke? Tule kuulolle ja keskustelemaan SJK Erten etävinkeille! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan SJK Erten nettisivuilla!


Ovathan SJK Erten loppuvuoden muut koulutukset jo kalenterissasi:

13.11. Lukulystit ja 10.12 Etävinkit aiheena kirjaston ja toisen asteen yhteistyö.


Kesäkampanjoiden palautekysely


Kesän lukukampanjat Lukujengi ja Lukumaja sekä Kirjastohaaste päättyivät 31.8.2024. Tulevien kesäkampanjoiden kehittämiseksi kuulisimme mielellämme ajatuksianne tämän vuoden kampanjoista. Vastaattehan siis palautekyselyyn, joka löytyy täältä. Kysely on auki 22.9.2024 saakka. Kiitos jo etukäteen vastauksista!



Kirjastot ja lukeminen - jotain tarttis tehdä, vai tarttisko?


Kehityspäällikkö Mervi Heikkilä ja kirjastotoimen ylitarkastaja Anu Ojaranta ovat kysyneet lukemisen edistämisasioita naapurimaista. Vastauksista on kirjoitettu aiemmin kaksi blogitekstiä. Viimeisessä tekstissä pohditaan siitä, mitä ajatuksia prosessi on herättänyt ja olisiko kirjoittajien mielestä Suomessa syytä tehdä jotain toisin. Lue lisää SJK Erten blogista!


100 Kirjailijavierailua kirjastoissa OKM:n tuella


Lukukeskus järjestää Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemana 100 kirjailijavierailua yleisissä kirjastoissa vuoden 2025 keväällä ja syksyllä. Vierailut matkakuluineen ovat kirjastoille maksuttomia. Kirjastojen haku hankkeen vierailuihin on avattu ja kirjailijavierailua voi hakea 15.10.2024 asti. Lisätietoja ja linkki hakulomakkeeseen Lukukeskuksen sivuilla.


Comments


bottom of page